Om Monas gård
 

Hønene slippes ut av hønehuset

 

 

 

 

 

 

 Bugarden ligger i naturskjønne og fredelige omgivelser med skog tett inntil. På gården kan man oppleve ekte bondegårdsidyll med høner trippende rundt, søte kyllinger og andunger, rampete geiter, kosete sauer, snille minigriser som gjør triks, søte kaniner og rolige og trygge hester.

Aktiviteter på gården:
- kos og stell av dyr
- ridning
- turer i nærområdet (skogen)
- gårdsarbeid
- snekring
- hagestell/kjøkkenhage
- matlaging

TILBUD:

BARNEBURSDAG
Vi arrangerer gjerne barnebursdag på gården. Arrangementet varer i tre timer og innebærer kos og mating av dyr, ridning og hoppe i høyet om det er ønskelig. Hest kan byttes ut med traktor. ;)
Pris uten servering: kr. 1600,- (Vi holder grillen varm om ønskelig.)
Pris med servering av pølser, tilbehør, brus/kaffe: kr. 2200,-

GÅRDSBESØK
Vi tar imot besøk av familier etter avtale. Omvisningen varer ca. to timer og inkluderer å hilse på alle dyrene, mate dem, holde høner, hente egg fra hønehuset og selvfølgelig ridning.
Pris: kr. 300,- pr. familie

BESØK AV BARNEHAGER OG SKOLER
På våren og sommeren tar vi i mot barnehager og skoler. Et besøk varer i tre timer og innebærer at barna får hilse på alle dyrene, mate dem og ri, med en matpause underveis hvor det kan grilles pølser.
Pris: kr. 2500,- Barnehagen/skolen tar med pølser. Vi står for saft og tilbehør til pølsene.

AVLASTNING/BARNEVERN
På gården har vi èn helg i måneden besøksbarn tilknyttet barnevernet, og har kapasitet til å ha flere barn og unge på gården.

I tillegg til besøkshjem/avlastning/støttekontakt-oppdrag er vi fleksible til å ta andre oppdrag. Vi kan bl.a. ta i mot mennesker som trenger arbeidstrening eller av andre årsaker har ønske om å være jevnlig i et gårdsmiljø.

"Åpen gård" er også aktuelt på våren/sommeren.


Om Monas gård Dyrene Bilder Kontakt Eggsalg Til forsiden